O MENI2017-10-30T13:27:53+01:00

KDO SEM?

Sem Valerija Kutnjak, za prijatelje Vali. Prihajam iz majhnega mesta naše prečudovite dežele SLOVEnije. Iz majhnega mesta Ljutomer, kjer sem preživela svoje otroštvo in mladost. Kot nadobudna in predvsem zelo firbčna pupa sem vedno iskala v življenju nekaj več. In po poti po kateri sem se sprehajala sem dejansko to nekaj več tudi našla.

V nekem življenjskem obdobju uspešna v poslu, za uspehi katerega sem se kar nekaj let skrivala in na koncu spoznala, da to ni vse kar hočem, pričakujem in kar mi življenje lahko da. Začutila sem vzgibe svobode, sreče, miru nisem pa vedela kako priti do tega.

Kot mlada damica pri 20 sem odromala v belo Ljubljano in  si začela ustvarjati življenje po svoje. Z iskanjem prvobitne energije v srži same sebe, sem se znašla na poti osebne rasti in izobraževanj, ki so me pripeljala do točke kjer stojim danes. Ob vsem tem mi je življenje prinašalo v mojo bližino veliko srčnih in fantastičnih novih ljudi.

Spustila sem se v nevrolongvistično programiranje, naredila sem certifikat regresoterapevtke in še veliko drugih tečajev in usposabljanj, ki so mi pokazala kaj je moja pot, kaj je moj namen tega življenja. Danes sem tukaj pred tabo, razgaljena in svobodna v izražanju tegob in težav, ki me v življenju doletijo. Zapomnila sem si nekaj« ko enkrat začneš ni poti nazaj. Vedno znova iščeš nove in nove izzive in tehnike, kako zrasti, kako biti boljši, kako se spopadati z dnevnimi življenjskimi situacijami.« Ja od nekdaj sem pozitivka, marskimomu grem zato na živce, ker vedno vse obrnem na mavrično stran, ampak ti ki to bereš verjemi mi, da je življenje veliko lepše, če ga gledaš iz te strani in veliko več čutiš in si želiš. Lepega srečnega veselega in predvsem rožnatega sveta okrog sebe.

Kot NLP praktik in regresoterapevtka pomagam veliko ljudem, da se naučijo spregovoriti, da jih neha biti strah, da se osvobodijo. To je moje poslanstvo na tem planetu. S tem se ukvarjam. Pa veš zakaj? Zato ker sem to jaz, ker je to del mene in ker sem v tej koži počutim fantastično. Ko brezpogojno in z veliko vero vase in vate verjamem, da je vse mogoče, da ga ni madeža, kateri bi nam lahko vzel to za kar smo tukaj.

Svoja znanja konstantno nadgrajujem z certificiranim programom T.Harv Ekarja, moj velik vzornik je Antony Robbins, katerega sem imela možnost spoznati aprila 2017 v Londonu na njegovem programu Sprosti svojo notranjo moč  (Unleash the power within).

So ljudje, ki so nam geografsko zelo blizu in katerim se zahvaljujem za njihov prispevek v moj boljši jutri. Zahvaljujem se predragi in ljubeči Ani Bučević motivatorki in trenerki, katero sem uspela spoznati osebno in lahko rečem, da mi je sigurno spremenila življenje in pogled nanj za 100%. Njeni videi in motivacijski posnetki z napotki kako gledat nase in na svoje življenje so mi vedno znova vlivali moč za pojdi naprej!

Najhujša agonija je v sebi nositi zgodbo, ki je nisi zaupal nikomur. (Maya Angelou)

Si postavljaš vprašanje kako naprej? Tukaj sem zate, da spregovoriš in se osvobodiš.

Če ne ZDAJ, kdaj? Če ne TI, kdo.

Tvoja Vali